FEM3 CAFÉ
Vitaminban gazdag bébiétel Mádai Vivientől

 Télen, hideg időben fontos, hogy ne csak a felnőttek, hanem a babák is vitaminokban és tápanyagokban gazdag ételeket fogyasszanak. Mádai Vivien megmutatta, hogyan készíthetsz egészséges, vitamindús almás kukoricakását gyermekednek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   gasztronómia   gyerek   konyha   mádai vivien

2016. február 5. 10:24Kapcsolódó anyagok
Vajon tud Czippán Anett habarást készíteni?
Havas Henrik nem várta meg a frankfurti leves elkészültét, ezért Czippán Anettre és Váczi Gergőre maradt az utolsó feladat, a habarás. Anett bátran neki is állt, de a hőkiegyenlítéskor kissé megtorpant, mivel ő általában rántást készít otthon. A konyhában mindenesetre – egy kis segítséggel – jól helyt álltak.
tovább
Havas Henrik rendszeresen Michelin-csillagos étteremben vacsorázik
Az újságíró egyik kedvelt ételének, a frankfurti levesnek készítése közben mesélte el, hogy egy barátjával minden hónap utolsó csütörtökén elmennek egy Michelin-csillagos étterembe, és nyolcfogásos menüt fogyasztanak háttól egészen tíz óráig. A miértre is választ adott: ˝meg kell mondanom őszintén, hogy megérdemeljük˝.
tovább
Könnyű finomság: szezámos lencsefasírt
Kovács Zoltán séf húsmentes étet, lencsefasírtot készített, amely Joshit is levette a lábáról. Az elkészült frissensültet őrölt szezámmagba forgatta, és reszelt jégcsapretekkel tálalta.
tovább
Mádai Viven szeretne még egy gyereket
Lipcsei Betta és Mádai Vivien is egyet ért abban, hogy szeretnének még egy gyereket, ám csak akkor ha fiaik már nagyobbak lesznek, hiszen egy gyereket nevelni is óriási feladat. Most különösen „bajban” vannak, ugyanis nehéz lekötni a kicsiket ebben az időben…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS