FEM3 CAFÉ
Popsiformáló tippek Katus Attilától

Minden nő álma a formás, feszes popsi, amit rendszeres edzéssel és helyes táplálkozással el is érhetsz. Katus Attila személyi edző, mutat pár gyakorlatot, melyekkel Te is elérheted az áhított formát.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   katus attila   sport

2016. február 4. 11:13Kapcsolódó anyagok
Reggeli átmozgató jógás edzés
 Ha nem szereted az aerobik típusú órákat, eleged van a sok guggolásból, de fizikailag alaposan megdolgoztató edzésre vágysz, akkor válaszd a dinamikus jógát. Kedvcsinálónak Rácz Gigi, jógaoktató mutatott pár alapgyakorlatot.  
tovább
Hozd magad formába a szülés után!
 A szülés után következő hetek-hónapok feladata elsősorban a baba ellátása és nevelése, ugyanakkor saját magadról sem feledkezhetsz meg. Haraszti Péter személyi edző és Pécsiné Haraszti Anna mutatott regenerációs gyakorlatokat a terhesség utáni időszakra.
tovább
Edzés otthon, Katus Attilával
Katus Attila, személyi edző megmutatta, hogyan lehet hatékony az otthoni edzés.
tovább
Katus Attila megmutatta a helyes guggolás technikát!
A megfelelő technikával végzett guggolások rendkívül hatékonyan formálják a comb-, far-, has- és hátizmainkat, sőt a testtartásunkat is javítják. A guggolás kombinációk, mint az első számú erősítő gyakorlatok, azáltal, hogy megedzik lényegében az összes főbb izomcsoportunkat, nem csak az izom-, ízületi rendszerünkre, de a szív-, keringési-, légzési rendszerünkre is kiváló hatással bírnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS