FEM3 CAFÉ
Megrázó vallomás: Kulcsár Edina a családi tragédiáról

Az egykori szépségkirálynő tragédiasorozata nem ért véget: a napokban elveszítette szeretett nagybátyját. Edináék a kórházban két órán keresztül álltak a holttest felett, mialattő maga is átértékelte az életet. A fájdalomból eredő tapasztalatról elmondta: ˝Nem érdekel semmilyen veszteség, amit elvettek tőlem˝. Úgy érzi, felnőtt, és a család tölti be nála a legfontosabb szerepet.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   halál   kulcsár edina   másképpen - beszélgetések joshi bharattal   tragédia

2016. február 2. 10:10Kapcsolódó anyagok
Kulcsár Edina a jó alapanyagokra esküszik
Kulcsár Edina és Lipcsei Betta kuszkuszt készített a megvásárolt alapanyagokból. Egyikük sem rettent meg a feladattól, magabiztosan kreatívkodtak a konyhában...
tovább
A lelke mélyén mindenki tudja honnan származik
Ami az adásból kimaradt... Bárdossy Pétert a szíve mindig a Dunántúlra húzta, később az is kiderült, hogy Vas megyéből származik a családja.
tovább
Maharadzsa minisztere volt Joshi Bharat ükapja
Joshi Bharat elmesélte, hogy egyik felmenője egy maharadzsánál volt miniszter, de őse igencsak nagy lábon élt és csupán egy ezüst szelence maradt meg a vagyonából.
tovább
Kustánczi Lia így elégíti ki szerelmi igényeit
Állandó kapcsolatra nincs ideje a folyamatosan pörgő dj-nek és most nem is nyitott egy komoly kapcsolatra, mert számára egyelőre a munka a legfontosabb.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS