FEM3 CAFÉ
Döbbenet: ezért támadták Rubint Rékát

Réka és családja Thaiföldön töltött néhány hetet a hideg napokban. A fitneszlady ott is mindennap edzett, amiért komoly támadások érték, sokan nem értették, miért kell a pihenés alatt is állandóan sportolnia. Ám Réka ebből merít energiát, azt mondja ez olyan napi rutin számára, mint a fogmosás…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_utazás   nyaralás   rubint réka

2016. február 2. 10:33Kapcsolódó anyagok
Jabin Peti Schobert Norbival fürdik majd?
Jabin Peti két napon keresztül dolgozik Rubint Réka helyett: edzést tart, énekel, műsort vezet, sőt, akár még Norbihoz is beáll a zuhany alá – ígérte meg Rékának, mikor a fitneszedző társműsorvezető volt a FEM3 Caféban.
tovább
Láttad már Rubint Rékát táncolni?
A Habana Social Club latin ritmusaira Rubint Réka is táncra perdült. Nézd meg, hogy rázza!
tovább
Rubint Réka elsírta magát az óriási fogyás sikerén
A két év alatt 161 kilótól megszabaduló Kovács Géza Rubint Rékával együtt idézték fel a nagy fogyás részleteit, mikor Réka belekezdett egy olyan történetbe, amely mindkettejüket meghatotta. Géza bácsi első sikerekor Norbival együtt sírtak, és most is könnyek szöktek a szemébe.
tovább
Így békült ki anyósával Rubint Réka!
Rékának házassága elején gyakran volt konfliktusa anyósával, mivel Norbit édesanyja egyedül nevelte, nagyon erős kapocs volt köztük. Réka azután kezdte megérteni ezt, miután neki is megszülettek a fiai. Az idő megoldotta a problémát, a gyerekek pedig sokat javítottak a kapcsolatukon.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS