FEM3 CAFÉ
Le az úszógumikkal - eddz a bevásárlószatyroddal!

Kövesdi Dia személyi edző olyan gyakorlatokat mutatott, amelyekkel a megfelelő diéta mellett a has tájékán keletkezett zsírt lehet eltüntetni. Nem is kellenek hozzá bonyolult eszközök, némelyiket akár egy megpakolt táskával is el lehet végezni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   mozgás

2016. február 1. 10:23Kapcsolódó anyagok
Edzésnaplójával csajozott Németh Lajos
 A sportos meteorológus elárulta, naplót vezet edzéseiről és ezzel előszeretettel dicsekszik el hölgyeknek. A FEM3 Café stúdiójában Nagy Adrinak és Prónay-Zakar Ginának is megmutatta a különleges naplót.
tovább
Czippán Anett behúzott Berkinek
Legalábbis az edzés miatt. Miló Viki ökölvívó világbajnok mutatta meg Anettnak a boksz alapjait, amit ő azonnal ki is próbált műsorvezető-társán. Persze Berkin volt védőkesztyű, úgyhogy nem esett bántódása.
tovább
A tökéletes nyújtás Szentgyörgyi Rómeóval
Sokan feledkeznek meg edzés után a nyújtásról, pedig elengedhetetlen része a sportolásnak, hiszen akár sérüléshez is vezethet. Szentgyörgyi Rómeó megmutatja, hogyan, milyen gyakorlatokat végezzünk edzés után.
tovább
Nőies izmok step pados edzéssel
 Sokan félnek konditerembe menni és súlyokat használni, mert attól tartanak, hogy túl izmosak lesznek. Ha Te is egyike vagy azoknak, akik előnyben részesítik a saját testsúlyos edzést, akkor próbáld ki Bozsik Ildikó step pados erősítő gyakorlatait.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS