FEM3 CAFÉ
Czippán Anett behúzott Berkinek

Legalábbis az edzés miatt. Miló Viki ökölvívó világbajnok mutatta meg Anettnak a boksz alapjait, amit ő azonnal ki is próbált műsorvezető-társán. Persze Berkin volt védőkesztyű, úgyhogy nem esett bántódása.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: boksz   edzés   fem3café_fitnesz   miló viki   miló viktória   sport

2016. január 28. 10:25Kapcsolódó anyagok
A tökéletes nyújtás Szentgyörgyi Rómeóval
Sokan feledkeznek meg edzés után a nyújtásról, pedig elengedhetetlen része a sportolásnak, hiszen akár sérüléshez is vezethet. Szentgyörgyi Rómeó megmutatja, hogyan, milyen gyakorlatokat végezzünk edzés után.
tovább
Nőies izmok step pados edzéssel
 Sokan félnek konditerembe menni és súlyokat használni, mert attól tartanak, hogy túl izmosak lesznek. Ha Te is egyike vagy azoknak, akik előnyben részesítik a saját testsúlyos edzést, akkor próbáld ki Bozsik Ildikó step pados erősítő gyakorlatait.
tovább
Előzd meg a hátfájást helyes üléssel!
A hátfájástól kezdve rengeteg kárt okozhat a túl sok ülés. Almásy Csilla gerinctréner mutatott pár gyakorlatot a gerincbántalmak megelőzésére, illetve azt is megmutatta, hogyan kell helyesen ülni.
tovább
Nézd meg Lola kecses balettmozdulatait!
A balett amellett, hogy növeli az állóképességet, formálja a lábunkat, hasunkat, és tulajdonképpen az egész testünket. Mezőfi Beatrix balett edző és segítője, Demeter Anna mutatta meg a balett alapjait, és néhány mozdulat erejéig Lola is kipróbálta ezt a mozgást, és az is kiderült róla, hogy gyerekkorában balettezett.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS