FEM3 CAFÉ
A tökéletes nyújtás Szentgyörgyi Rómeóval

Sokan feledkeznek meg edzés után a nyújtásról, pedig elengedhetetlen része a sportolásnak, hiszen akár sérüléshez is vezethet. Szentgyörgyi Rómeó megmutatja, hogyan, milyen gyakorlatokat végezzünk edzés után.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   sport   szentgyörgyi rómeó

2016. január 27. 11:22Kapcsolódó anyagok
Családi aerobik az ünnepekre
 Aki formában szeretné tartani magát karácsonykor, annak Szentgyörgyi Rómeó, személyi edző mutatott otthon, a családdal együtt is végezhető aerobik gyakorlatokat.
tovább
Mozgasd meg minden testrészed egy gumikötéllel!
Ahhoz, hogy otthon is hatékony legyen a zsírégetés, nem kell más, mint egy gumikötél! Szentgyörgyi Rómeó személyi edző mutatott olyan gyakorlatokat, amelyek elvégzése után garantáltan büszke leszel magadra!
tovább
Egyszerű gyakorlatok Szentgyörgyi Rómeótól!
Szentgyörgyi Rómeó személyi edző megmutatta, hogyan mozgathatod át egész tested otthon például egy szék segítségével.
tovább
Nézd meg, hogy edz Andor Éva!
A Tények műsorvezetője tisztában van vele, hogy a kamera optikailag csal, ezért odafigyel, hogy kalóriaszegény, egészséges és vitamindús táplálkozást folytasson, amit rendszeres edzéssel egészít ki. Erről az edzésről beszélt Andor Éva és személyi edzője, Szentgyörgyi Romeó.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS