FEM3 CAFÉ
Berkinek eleinte semmilyen kapcsolata nem volt Natival?

Ganxsta Zolee és Berki Krisztián is bevallotta, amikor megszületett a lányuk, nem volt erős kötődésük a babához. Berki csak másfél év után kezdte apának érezni magát. Arról is mesélt, retteg attól, hogy a második gyereke igazi rosszcsont lesz…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 

Fotó: Facebook / Krisztian Berki #aberki


Címkék: apa   berki krisztián   berki natasa   ganxsta zolee   gyereknevelés

2016. január 25. 12:31Kapcsolódó anyagok
Berki nem érti, miért híznak meg a várandós nők
Berki Krisztián kipróbálta a terhespocakot, amit nagyon nehéznek talált, ezért megjegyezte, hogy nem érti, a nők miért hagyják, hogy pluszkilók szaladjanak fel rájuk a terhesség alatt a szakemberek által ˝ideálisnak˝ tartott 8-10 kilón felül. Czippán Anett, aki mozgás és visszafogott étkezés mellett 20 kilót hízott terhessége alatt, vitatkozni kezdett vele...
tovább
Berki terhespocakkal, Anett miniszoknyában fekvőzött
Táncos elemekkel fűszerezett saját testsúlyos edzéseket tart Palkó Noémi. Az aerobik edző a stúdióban megmozgatta Berkiéket is. Krisztiánon éppen terhespocak volt - próbaképp - de bevállalta a fekvőtámaszt, és Czippán Anett is megpróbálta a gyakorlatot miniszoknyában.
tovább
Az év szakításai! - Sztárpárok, akiknél kihűlt a szerelem
Sztárok, akiknek a szerelméről egy időben az egész ország beszélt, útjaik később viszont valamilyen ok folytán szétváltak. Néhányukat később újra összehozta a sors, de vannak, akik kitartottak döntésük mellett. Nézd meg, kiknek tört össze a szíve a kamerák előtt 2015-ben!
tovább
Bódi Margó bevállalta: 30 napig guggolni fog
Berki vette rá Bódi Margót, hogy mindketten csináljanak meg napi harminc guggolást egy hónapon keresztül, majd a bizonyítékként készített felvételeket küldjék el egymásnak. Margó elárulta, hogy szokta ezt a gyakorlatot végezni, de a helyes végrehajtást Kovács Attila személyi edző mutatta meg neki a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS