FEM3 CAFÉ
Berki nem érti, miért híznak meg a várandós nők

Berki Krisztián kipróbálta a terhespocakot, amit nagyon nehéznek talált, ezért megjegyezte, hogy nem érti, a nők miért hagyják, hogy pluszkilók szaladjanak fel rájuk a terhesség alatt a szakemberek által ˝ideálisnak˝ tartott 8-10 kilón felül. Czippán Anett, aki mozgás és visszafogott étkezés mellett 20 kilót hízott terhessége alatt, vitatkozni kezdett vele...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   czippán anett   terhesség

2016. január 25. 10:54Kapcsolódó anyagok
Berki terhespocakkal, Anett miniszoknyában fekvőzött
Táncos elemekkel fűszerezett saját testsúlyos edzéseket tart Palkó Noémi. Az aerobik edző a stúdióban megmozgatta Berkiéket is. Krisztiánon éppen terhespocak volt - próbaképp - de bevállalta a fekvőtámaszt, és Czippán Anett is megpróbálta a gyakorlatot miniszoknyában.
tovább
Berki írásfüggőnek tartja Oravecz Nórát
Gimes Katalin addiktológiai konzultáns és Oravecz Nóra blogger beszéltek a grafománia jeleiről és veszélyeiről. Miután a szakértő elmondta, hogy az írásfüggőség a szociális, családi és a baráti kapcsolatokat is tönkreteszi, Berki Krisztián azt mondta, hogy szerinte a blogger is beleesik ebbe a kategóriába. Nóra ezt cáfolta, mivel van, hogy egész héten csak egyszer ír, és az sem tart tovább egy óránál.
tovább
Tündéri: Így nyugtataja meg kislányát Konkoly Ági! - Aktív...
Konkoly Ági megmutatta kislányát / 2015 megdöbbentő vallomásai / Sztárházasságok és válások 2015-ben / 2015 sztárbabái
tovább
Az év szakításai! - Sztárpárok, akiknél kihűlt a szerelem
Sztárok, akiknek a szerelméről egy időben az egész ország beszélt, útjaik később viszont valamilyen ok folytán szétváltak. Néhányukat később újra összehozta a sors, de vannak, akik kitartottak döntésük mellett. Nézd meg, kiknek tört össze a szíve a kamerák előtt 2015-ben!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS