FEM3 CAFÉ
Gájer Bálint megmutatta ruhatárát

A precíz énekes egy bőröndnyi ruhával és kiegészítővel érkezett a FEM3 Caféba. Bálint gyerekkora óta precíz, maga vasal, és még a díszzsebkendőit és a cipőjét is megmutatta…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cipő   énekes   gájer bálint   ruha   swing

2016. január 18. 11:07Kapcsolódó anyagok
Gájer Bálint ˝én a jófiú vagyok˝
A swing egyik hazai képviselője Gájer Bálint, akire óriási hatással volt Frank Sinatra. Az énekes 100 éve született, erről egy különleges műsorral emlékezik meg Bálint és zenésztársai. Sinatra a zenéjén kívül híres volt maffiakapcsolatairól is, Gájer Bálint hozzátette, ezzel természetesen nem azonosul, hiszen ő a jófiú…
tovább
Gájer Bálint szereti bevonni a közönséget
Joshi elárulta, fergeteges hangulat volt az énekes koncertjén, melyben a műsorvezető szerint, a nézőkkel való kommunikációnak is nagy szerepe volt. Az énekes elmondta, szereti bevonni, megénekeltetni a közönséget.
tovább
Gájer Bálint: Értem jött a nyár
Hallgasd meg Te is Gájer Bálint számát!
tovább
Így romantikázott Kulcsár Edina és Gájer Bálint - Aktív Extra...
Kismamák veszélyben / Extrém Randik / Sokkoló fogyás / Szelfi titkok
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS