FEM3 CAFÉ
Titokzatos idegent filmeztek le az óriáskerék tetején

Cziráki Kata beszélgetett Kálló Péter fotóssal, aki egy rejtélyes, cilinderes és esernyős férfiről készített felvételeket, ami bejárta a világsajtót. A fotós szerint nem csak utómunkát nem használtak, de a kaszkadőr kibiztosítva sem volt a közel 65 méteres magasságban, hogy ne akadályozza a mozgásban.Cziráki Kata 4-es érdemjegyet kapott a vizsgán.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fotó   fotózás   rejtély   titok

2016. január 15. 10:10Kapcsolódó anyagok
Több dolgot is titkol Kondákor Zsófi
Az már korábban kiderült, hogy Cseke Katinka történelem-régészet szakra adja be a felvételi-jelentkezését, viszont addig rejtély volt, Kondákor Zsófi is jelentkezik a felsőoktatásba. Zsófi babonás, ezért egyelőre nem mondta el, milyen szakra, de a FEM3 Caféban több titokról is beszélt...
tovább
Kulcsár Edina miatt nem nyerhetett Kiss Daniella?
Az idei Miss Word Hungary nemrég tért haza a kínai világversenyről, amelyet több rejtély is övez. Daniella szerint a zsűri nem juttat egymás után kétszer magyar lányt a legjobb tízbe, és mivel tavaly Kulcsár Edina második lett, neki nem volt esélye. Emellett Daniella nagyon sokáig vezette a hivatalos közönségszavazást, de bizonyos okok miatt ezt hirtelen törölték.
tovább
Joshi irányította a Sztárban sztár effektjeit!
Izgalmas pillanatok a FEM3 Caféban: Lakatos András rendező mutatta be Európa egyik legjobban felszerelt stúdiójában a Sztárban sztár vezérlőjét. Betekintettek az effektek készítésébe, és Mónika és Joshi is kipróbálta a vezérlőt, tüzet és füstöt csináltak a színpadon.
tovább
Egy látó szerint megrendelésre lopták el Zámbó Marietta laptopját
Zámbó Mariettát nagy veszteség érte, hiszen nem régen lopták el laptopját, ami sok emléket őrzött elhunyt ...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS