FEM3 CAFÉ
Csepregi Éva nyitott az új szerelemre

Az énekesnő szerint mindig meg kell gyászolni valakinek az elvesztését, így van ez a szakításával kapcsolatban is. 15 év után ért véget a kapcsolata, de fontosnak tarja megtartani a jó viszonyt volt párjával, hiszen különben kárba vesznének a közösen eltöltött évek. Csepregi Éva azt vallja, hogy ˝a szerelem az égtől kapott ajándék˝, amit nem kell akarni, de elzárkózni sem kell előle, ő pedig nyitott egy új szerelemre.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csepregi éva   énekesnő   kapcsolat   párkapcsolat   szakítás   szerelem

2016. január 12. 10:33Kapcsolódó anyagok
Tolvai Reni és Kállay-Saunders még nem volt szakítási közeli...
Sok veszekedés volt az elmúlt öt évben, de egyszer sem fordult még elő, hogy felfüggesztették volna a párkapcsolatukat.
tovább
Az év szakításai! - Sztárpárok, akiknél kihűlt a szerelem
Sztárok, akiknek a szerelméről egy időben az egész ország beszélt, útjaik később viszont valamilyen ok folytán szétváltak. Néhányukat később újra összehozta a sors, de vannak, akik kitartottak döntésük mellett. Nézd meg, kiknek tört össze a szíve a kamerák előtt 2015-ben!
tovább
Csepregi Éva új vizekre evez?
Más műfajban próbálja ki magát a Neoton Familia énekesnője: régi Neoton-dalokat ˝meztelenítenek le˝ és hangszerelnek át, a hangzást pedig a jazz irányába viszik el. Céljuk ezzel, hogy egy újfajta közönség is megismerje a Neoton dalait, emellett az énekesnő vallja, hogy az élet nem véletlenül ad nekik ilyen lehetőséget.
tovább
Kulcsár Edina: ˝sírva keltem és sírva feküdtem˝
A szépségkirálynő és kedvese közel 6 év után szakítottak egymással. Edina elárulta, karrierje miatt kevés idejük jutott egymásra, de nem ez volt a valódi oka a szakításnak. Úgy érzi, elhidegültek egymástól, szinte gyerek volt amikor összejöttek, azóta mindketten megváltoztak. Edina most a dédnagymamájához költözött vissza…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS