FEM3 CAFÉ
Különleges képviselőfánkok Damniczki Balázstól!

Damniczki Balázs cukrászmester málnás és marcipános-mogyorókrémes képviselőfánkot készített, amelynek nemcsak a külseje, de a tölteléke is ínycsiklandó!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cukrász   édesség   farsang   fem3café_konyha   konyha

2016. január 12. 9:43Kapcsolódó anyagok
Könnyed bolognai durumtésztából
 Az ünnepi időszak után jótékonyan hatnak a gyomorra a könnyebb ételek. Ha gyorsan elkészíthető fogásra vágysz, próbáld ki Madár Vera reform bolognai tésztáját!
tovább
Süss lepényt és Te lehetsz a nap királynője!
 Tradicionális francia lepényt készített Németh Polly, gasztroblogger, melybe a hagyomány szerint egy porcelán figurát kell sütni. A lepényt egy nagyobb társasággal közösen kell felszeletelni, és aki megtalálja a szeletében az elrejtett figurát az lesz a nap királya vagy királynője.
tovább
Emilio és Tina családi kedvence
A házaspár sertésszüzet készített cigánykenyérrel, amely igazi házi fejlesztésű recept, amire ők jöttek rá a főzések során.
tovább
Próbáld ki Emilioék saját fejlesztésű sertésszűzérméjét!
 A finom húsos fogás mellé Tina még egy különleges kenyér receptjét is elárulta...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS