FEM3 CAFÉ
Lajtai Kati tanácsa: Szoktasd zenéhez a magzatot!

Az énekesnő szerint a zene gyógyít, harmonizál, hatása pedig az adott lelkiállapottól függ. A terhes nőknél is nagy szerepe van a zenének, hiszen az, amit az anya hasában hall a gyerek, később meghatározza a fejlődését. Könnyebben nyugszik meg és alszik el egy olyan hangtól, amelyet már ismer, mint egy új ritmustól.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ének   énekesnő   gyógyítás   gyógymód   gyógyulás   lajtai kati   terápia   zene

2016. január 11. 10:30Kapcsolódó anyagok
Baby Gabi: Félek
Hallgasd meg az énekesnő népszerű dalát!
tovább
Hatalmas sikert arattak külföldön a Nyári Lányok!
A testvérek a FEM3 Caféban meséltek arról, hogy nemrég az ankarai magyar nagykövetségen léptek fel, ahol akkora sikert arattak, hogy szinte azonn meghívást is kaptak két nagy török fesztiválra.
tovább
Gáspár Laci gátlásokkal érkezett Lajtai Katihoz
Lajtai Kati énektanár elárulta, Gáspár Laci a Sztárban sztár első adása előtt gátlásokkal érkezett hozzá, mert félt attól, hogy nőt kell alakítania. Ám ezt mára teljesen sikerült levetkőznie. Elég gyakori jelenség, hogy az emberek nem hiszik el, hogy elég jók, ezt nevezik imposztor szindrómának. Hegedűs Erika életvezetési tréner adott tanácsokat ennek leküzdéséhez…
tovább
Lajtai Kati: A Sztárban sztár a profik játszótere…
…Ahol bámulatos mutatványokat hajtanak végre az énekesek. A Sztárban sztár énektanára szerint, az a legnehezebb, hogy az énekesek ráérezzenek az általuk megformált sztár karakterjegyeire és azokat meg is tudják jeleníteni a színpadon.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS