FEM3 CAFÉ
Zabálnivaló egyévesek a Sági ikrek!

Szabolcs és Szilárd a napokban töltötték be első születésnapjukat, amelyet a család szűk körben ünnepelt. A szülők elmondták, hogy a fiúk azt élvezték legjobban, mikor belemászhattak a szülinapi tortába. Szilvi és Szilárd teljes egyetértésben mondták, hogy 2-3 évig még nem szeretnének újabb gyereket, csak mikor az ikrek egy kicsit idősebbek lesznek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   gyerek   gyereknevelés   gyerekvállalás   iker   ikrek   sági szilárd   születésnap

2016. január 11. 10:06Kapcsolódó anyagok
Cuki: Így várják a karácsonyt Kozma Orsi ikrei
Az énekesnőnek nemrég jelent meg új dala, amellyel visszaevezett a pop világába. Nem bírja ki, hogy ne olvassa el a munkájára érkező rekciókat, emiatt gondolja, hogy a régi-új stílus tetszik az embereknek. Kétéves ikerlányai már nagyon várják a karácsonyt, már levelet is „írtak” a Jézuskának.
tovább
Cuki: Sági Szilárd ikrei már önállóan takarítanak
A gasztrokibic egy végtelenül cuki videót osztott meg Facebook oldalán alig egyéves önállóan takarító ikreiről.
tovább
Ikernevelési tippek Götz Annától
Götz Anna, színművész saját tapasztalatairól mesélt és Síró Ágnes pszichológus elmondta, mire kell odafigyelni az ikrek nevelésénél.
tovább
Négyhetesek Sági Szilárd ikrei! Nézd meg, hogy pancsolnak!
Saját gyermekkori képei mellett, négyhetes ikreiről, Szabolcsról és Szilárdról is hozott képeket a Hal a tortán gasztrokibice.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS