FEM3 CAFÉ
Mádai Viven szeretne még egy gyereket

Lipcsei Betta és Mádai Vivien is egyet ért abban, hogy szeretnének még egy gyereket, ám csak akkor ha fiaik már nagyobbak lesznek, hiszen egy gyereket nevelni is óriási feladat. Most különösen „bajban” vannak, ugyanis nehéz lekötni a kicsiket ebben az időben…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cuki   gyerek   lipcsei betta   mádai vivien

2016. január 6. 11:50Kapcsolódó anyagok
Nem szánkózhatott Mádai Vivien kisfia
A műsorvezető alig várja, hogy kisfiát is megtanítsa síelni, ő ugyanis imádja a téli sportokat. Zénó azonban sajnos még a szánkózást sem tudta kipróbálni hó híján…
tovább
Megható ajándék! Fésűs Nelly lánya lepte meg Vajtó Lajost!
Tündéri ajándékkal kedveskedett tavaly Fésűs Nelly nagylánya Vajtó Lajosnak. Csenge egy rajzot készített, és az alkotásra az akkor három hónapos Elza Zorka nevében is rajzolt valamit.
tovább
Durva! Mádai Viviennek piros raszta haja volt!
Mindig kísérletező típus voltam, mondta Mádai Vivien. A csinos műsorvezető a fekete rövid frizurától, a piros, gyöngyökkel díszített rasztáig mindent kipróbált. Hajas László szerint, az extrém frizuráknál az a fontos, hogy az illető a sajátjának érezze a hajat, éppen ezért nem mindenkinek ajánlja a különleges hajkölteményeket.
tovább
Lipcsei Betta tippjei a tökéletes bölcsőde kiválasztásához!
Ne intézményt, hanem óvónőt válasszunk, tanácsolja Síró Ágnes, pszichológus és Lipcsei Betta. Fontos, hogy biztonsággal ott merje hagyni a szülő gyermekét az óvodában, bölcsődében, így az intézmény másodlagos szempont kiválasztásnál.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS