FEM3 CAFÉ
Hatalmas sikert arattak külföldön a Nyári Lányok!

A testvérek a FEM3 Caféban meséltek arról, hogy nemrég az ankarai magyar nagykövetségen léptek fel, ahol akkora sikert arattak, hogy szinte azonn meghívást is kaptak két nagy török fesztiválra.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekesnő   nyári aliz   nyári edit   nyári lányok   zene

2016. január 6. 11:30Kapcsolódó anyagok
Bangó Margit: Csak rád gondolok
Egész délelőtt Bangó Margit volt a FEM3 Café énekes vendége.
tovább
Őt hiányolják a karácsonyfa alól Judyék
A Groovehouse együttes tagjai már tizennyolc éve ünneplik együtt a karácsony első napját, mivel minden évben koncerteznek ilyenkor. Az énekesek annyira „összenőttek”, hogy Zsolt már Majával, Judy négyéves lányával is nagyon szoros kapcsolatban van. Judy elmondta, hogy annyira jó a viszony köztük, hogy nemcsak 25-én kéne találkozniuk, hanem a karácsonyfa alatt is elférne az énekes.
tovább
Exkluzív török bálra kaptak meghívást a Nyári lányok
Egy exkluzív bálra kaptak meghívást a Nyári lányok Törökországban. Huszonkét ország nagykövetei előtt léphetnek fel a nem mindennapi eseményen…
tovább
Nyári Alíz és Edit: Pont jó
A Nyári lányok énekeltek egész délelőtt a FEM3 Café stúdiójában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS