FEM3 CAFÉ
Bangó Margitéknak karácsonyfára se tellett

Bangó Margit rengeteg finomsággal készül karácsonyra a családnak, ám nem volt ez mindig így. Gyerekkorában még sokszor karácsonyfára sem futotta nekik, ettől végtelenül szomorú volt. Ám szeretetben sosem volt hiány, olyan is előfordult, hogy édesapja tákolt össze egy fát…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bangó margit   énekesnő

2015. december 23. 11:41Kapcsolódó anyagok
Bangó Margit: Leszállt az ég dicső királya
Hallgasd meg karácsonyi hangulattal a Kossuth-díjas előadóművész dalát!
tovább
A kedvenc vendégműsorvezetők visszatérnek a FEM3 Caféba!
Különleges adáshéttel készül a FEM3 Café. Hétfőtől péntekig visszatérnek az évad kedvenc vendég műsorvezetői. Rubint Rékával indult a hét.
tovább
Felbolygatták Bangó Margit életét?
Emilio és Tina állandó szereplője az Édes Életnek. Tina elárulta, nagymamája, Bangó Margit életét is kicsit felforgatta az állandó forgatás, hiszen egy háztartásban élnek. Természetesen, mielőtt igent mondtak a felkérésre, őt is megkérdezték, és az énekesnő támogatta őket…
tovább
Bangó Margit: A nézését meg a járását
Egész délelőtt Bangó Margit énekelt a FEM3 Caféba!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS