FEM3 CAFÉ
Készíts fűszerkeveréket ajándékba!

 Magyar Sztojalovszky Zsuzsanna tippjeivel hasznos és finom karácsonyi ajándékokat készíthetsz szeretteidnek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajándék   fem3café_sk   fűszer   gasztronómia   karácsony

2015. december 23. 11:34Kapcsolódó anyagok
Kürtősfánk karácsonyi fűszerekkel
Hungarikum lett a kürtőskalács! Ennek apropójából András Tünde és Péter Szidónia kürtőskalács-készítők kürtősfánkot készítettek karácsonyi fűszerezéssel.
tovább
Immunerősítő tippek a téli időszakra!
Közeledik a tél, a meghűlés, a megfázás időszaka és, hogy megelőzzük a betegeskedést érdemes immunerősítésbe fogni. Teljesen egyszerű alapanyagokkal meg tudjuk ezt tenni, Bathó Kinga természetgyógyász adott tanácsokat, hogy mit és hogyan érdemes fogyasztani.
tovább
Téli tárolási trükkök McMenemy Márktól!
Nagyanyáink tartósítási trükkjei segítenek, hogy télen se kelljen nyári fűszernövényeinket, zöldségeinket és gyümölcseinket nélkülöznünk, ha némi vitaminra vágyunk. McMenemy Márk műsorvezető adott tanácsokat a témában!
tovább
Ezért fogyassz minden nap kurkumát!
A csodatevő kurkumáról beszélt Barcza Zsuzsa dietetikus. Sajnos a magyar háziasszonyok konyháiban ritkán található a csodatevő kurkuma, pedig a rikító sárga színű fűszernek nagyon sok gyógyhatása van.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS