FEM3 CAFÉ
Vásáry André a washingtoni repülőtéren ragadt szentestére

A férfi szoprán fellépései miatt sokszor járt külföldön ünnepek közelében. Egyszer Washingtonból jött volna haza, de hirtelen annyi hó esett, hogy az összes repülőjáratot törölték, ezért a korábbi menedzserével kellett töltenie a szentestét, akivel már elég rossz volt a viszonyuk. Andréék karácsonyai izgalmasan szoktak telni, az is előforult már, hogy felgyulladt a karácsonyfájuk.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekes   karácsony   karácsonyfa   vásáry andré

2015. december 23. 10:10Kapcsolódó anyagok
Veszélyben volt Vásáry André egy fegyveres támadás miatt?
A férfiszoprán gyerekkorában nem szeretett szerepelni, mégis híres énekes lett belőle, aki a munkája és a hobbija miatt szinte az egész világot bejárta. Egy montenegrói utazása során fültanúja volt egy lövöldözésnek, amikor is egy orosz milliomost támadtak meg.
tovább
Vásáry Andrénak új lakótársa van!
Egy orosz kék cicalány az új lakótársa, akit Jekatyerinának hívnak. A magánélete mellett a karrierjében is történt előrelépés, ugyanis fellép a Red Army Choir turné magyarországi 4 koncertjén.
tovább
Durva: ezt tette Vásáry Andréval a tanára
Az énekes elmesélte, anno valamiért nem kedvelte őt a tanára, szülei ki is vették az iskolából. Később a tanárnő leveleket küldözgetett Andrénak…
tovább
Vásáry André teljesen megvadult?
Az énekes állítása szerint minden évben november közepétől megvadul, azaz lázasan elkezd készülni a karácsonyra.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS