FEM3 CAFÉ
Cuki: Így várják a karácsonyt Kozma Orsi ikrei

Az énekesnőnek nemrég jelent meg új dala, amellyel visszaevezett a pop világába. Nem bírja ki, hogy ne olvassa el a munkájára érkező rekciókat, emiatt gondolja, hogy a régi-új stílus tetszik az embereknek. Kétéves ikerlányai már nagyon várják a karácsonyt, már levelet is „írtak” a Jézuskának.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekesnő   gyerek   gyerekek   ikrek   karácsony   kozma orsi   swing

2015. december 22. 11:35Kapcsolódó anyagok
Kozma Orsi: Csillagfény
Hangolódj az ünnepre Kozma Orsi dalával!
tovább
Őt hiányolják a karácsonyfa alól Judyék
A Groovehouse együttes tagjai már tizennyolc éve ünneplik együtt a karácsony első napját, mivel minden évben koncerteznek ilyenkor. Az énekesek annyira „összenőttek”, hogy Zsolt már Majával, Judy négyéves lányával is nagyon szoros kapcsolatban van. Judy elmondta, hogy annyira jó a viszony köztük, hogy nemcsak 25-én kéne találkozniuk, hanem a karácsonyfa alatt is elférne az énekes.
tovább
Group'n'Swing: Egy karácsonyi dal
Hallgasd meg a Group'n'Swing karácsonyi dalát!
tovább
Aranygaluska vaníliasodóval
Lukács Lara gasztroblogger aranygaluskát készített, hozzá pedig elmaradhatatlan társát, a vaníliasodót. Próbáld ki ezt a szuper receptet!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS