FEM3 CAFÉ
Kucsera Gábor és párja nem ajándékoznak karácsonykor?

Kucsera Gábor olimpiai bajnok kajakozó nem szereti a karácsonyi ajándékok körüli felhajtást, ezért családjában csak a gyerekek kapnak ajándékot. Nem így van ez azonban az év többi napján. Varga Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó és Kucsera Gábor ugyanis nemes dologra használja ismertségét: több szervezetnek segítenek jótékonykodni. Varga egy alkalommal 2,7 millió forintot gyűjtött össze olimpikon vízilabdázók segítségével. Kucsera adományozásai Fradi-szurkolóként kezdődtek, azóta pedig folyamatosan próbál segíteni a Tűzoltó utcai gyermekklinikának, emellett vakvezető kutyák kiképzését is támogatja.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: adomány   bajnok   jótékonyság   kucsera gábor   olimpia   pénz   segítség

2015. december 16. 10:58



Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS