FEM3 CAFÉ
Sosem gondoltad volna! A csoki védi a fogakat!

A csokiban lévő kakaóvaj filmréteget képez a fogakon és elszigeteli az egyéb szénhidrátoktól. Az igazi veszélyt ugyanis a szénhidrát jelenti a fogra, mondta Dr. Váci Zsuzsanna fogorvos.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dr. váci zsuzsanna szakértő   fem3café_szakértő   fogápolás   szakértő

2015. december 11. 10:44Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: A banán árt legjobban a fogaknak!
Dr. Váczi Zsuzsa várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait a szájhigiéniás kérdésekkel kapcsolatban.
tovább
Ezért veszélyes a borostyán nyaklánc
A fogzást segítő nyakláncnak orvosilag egyáltalán nincs kimutatható hatása, de könnyen a gyerek nyakára tekeredhet, vagy az apró kövek leszakadhatnak. A nyaklánc veszélyeiről beszélt Dr Novák Hunor orvos.
tovább
A szakértő válaszol: Fontos a kismama fogápolás
Dr. Váczi Zsuzsa fogorvos várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább
Veszélyeztetheti a magzatot a helytelen fogápolás!
A terhesség nem tesz jót a szájüregnek, mert a megváltozott hormonok miatt, a terhesség alatt csökken a nyálelválasztás és így a száj természetes védőburka legyengül. Az íny változása jelzi, ha nagyobb problémával állunk szemben, mondta Dr. Váczi Zsuzsa, fogorvos. Ha ínyproblémával találkozol, azonnal fordulj szakemberhez, mert a fogágy betegség kihat a kisbabára is!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS