FEM3 CAFÉ
Két karácsony között hízunk el igazán!

A mértéktelen karácsonyi falás, már-már hagyománynak számít. Azonban az évvégi túlevésnek lelki okai is lehetnek. Ám Dr. Forgács Attila gasztropszichológus szerint, két karácsony között hízunk a legtöbbet. Napi 100 kalóriával viszünk be többet átlagosan. Ez évi hat kiló pluszt jelent…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: elhízás   fogyás   túlsúly

2015. december 10. 11:12Kapcsolódó anyagok
A tartós fogyás receptje!
Ma már népbetegségnek számít az elhízás. Ha a túlsúly már egészségügyi panaszokat okoz, érdemes orvosi segítséget kérni a fogyáshoz, mondta Dr. Pados Gyula belgyógyász. Így megfelelő kontroll alatt, biztonságos, hatékony és tartós lehet a fogyás.
tovább
Ez a valódi oka az elhízásnak!
Szendi Gábor, pszichológus szerint általában nem lelki probléma okozza az elhízást, hanem a táplálkozási szokásainkkal vannak komoly problémák…
tovább
A szakértő válaszol: Visszahízhatunk zsírleszívás után?
Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebészt kérdezhették a nézők a zsírleszívással kapcsolatban.
tovább
Mikor érdemes a zsírleszívást választani?
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész elmondta, ha zsírleszívás miatt fordulnak hozzá, először mérlegelni kell, hogy az illető le tudná-e adni a súlyfelesleget tornával, vagy valóban csak a plasztikai műtét segíthet.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS