FEM3 CAFÉ
Megható ajándék! Fésűs Nelly lánya lepte meg Vajtó Lajost!

Tündéri ajándékkal kedveskedett tavaly Fésűs Nelly nagylánya Vajtó Lajosnak. Csenge egy rajzot készített, és az alkotásra az akkor három hónapos Elza Zorka nevében is rajzolt valamit.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajándék   fésűs nelly   karácsony   lipcsei betta   Vajtó Lajos

2015. december 9. 10:22Kapcsolódó anyagok
Mikuláscsomag kicsit másképp!
Brandt Dia kreatív blogger megmutatta hogyan készíthetsz tökéletes meglepetést egyszerűen.
tovább
Íme a FEM3 Café legszebb adventi naptára!
Egy igazi kis Mikulásnak készített naptárt FEM3 Café adventinaptár-készítő versenyének nyertese, Kocsis Judit. Fiának, Marcinak állította össze az ajándékot, aki jó tippeket adott mindenkinek arra, hogyan várd a gyerekekkel stílusosan a karácsonyt!
tovább
Lipcsei Betta tippjei a tökéletes bölcsőde kiválasztásához!
Ne intézményt, hanem óvónőt válasszunk, tanácsolja Síró Ágnes, pszichológus és Lipcsei Betta. Fontos, hogy biztonsággal ott merje hagyni a szülő gyermekét az óvodában, bölcsődében, így az intézmény másodlagos szempont kiválasztásnál.
tovább
Fésűs Nelly elbűvölő kislánya már egyedül áll
Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos szerint nem hogy állni tud tízhónapos kislányuk, de már humora is van Elzának. Egy megható történetet is meséltek a szülők az elbűvölő kislányról…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS