FEM3 CAFÉ
Zacher támogatná a cannabis gyógyászati alkalmazását

A kender hatvannál is több gyógyhatású anyagot tartalmaz, ezért az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi államtitkársága szerint, több európai ország mintájára, itthon is felmerült a cannabis gyógyászati célú alkalmazásának gondolata. Zacher Gábor toxikológus elárulta, ő támogatná ezt…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   gyógyítás   zacher gábor

2015. december 4. 10:25Kapcsolódó anyagok
Zacher Gábor: ˝A mai designer szer használat egy orosz rulett!˝
Az új drogoknak az a legnagyobb veszélye, hogy nem ismert az összetevőjük, így a fogyasztók egyáltalán nem tudják, milyen hatással lehet a szervezetükre, mondta dr. Zacher Gábor, toxikológus.
tovább
A drog vagy az alkohol a nagyobb veszély az éjszakában?
Gyakori hír, hogy egy átmulatott éjszakán valakinek drogot csempésztek a poharába, de Dr. Zacher Gábor, osztályvezető főorvos beszélt arról, hogy az erőszakok jelentős részénél nem a drogok, hanem az alkohol játssza a legnagyobb szerepet.
tovább
A függőségek lelki háttere
Dr. Zacher Gábor, centrumvezető főorvos a függőség pszichológiájáról beszélt a FEM3 Caféban.
tovább
Mi számít alkoholizmusnak?
Napi egy-két pohár bor is alkoholizmusnak számít már? Erről beszélt Dr. Zacher Gábor, toxikológus a FEm3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS