FEM3 CAFÉ
Durva pszichés tüneteket produkált Tóth Vera

Az énekesnő a Megasztár után nagyon nehezen dolgozta fel a sikert, a megpróbáltatások miatt durva pszichés tünetek jelentkeztek nála. Olyan érzése volt, mintha valamilyen szer hatása alatt lenne, mintha félig álmodna, megrendült a valóságérzete, időzavarral küzdött, és mindez egy hatalmas félelemérzettel járt együtt. Szerencsére orvosi segítséggel sikerült leküzdenie…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   tóth vera

2015. december 2. 10:21Kapcsolódó anyagok
Zokogásban tört ki párja meglepetésén Tóth Vera
Az énekesnő születésnapjára készült különleges meglepetéssel párja és zenekarvezetője. Testvérével koncertezett, amikor a színpadra lépett Pásztor Anna, Horváth Charlie és Balázs Fecó és énekkel köszöntötték a könnyekig meghatott Tóth Verát.
tovább
Tóth Vera nem veszekszik párjával
Az énekesnő nagyon boldog párkapcsolatában. Szerelmével nem szoktak veszekedni, csupán vitatkozni…
tovább
Tóth Vera és Dr. Bérces Viktor: I Dreaming of a White Christmas
Karácsonyi hangulatot varázsolt Tóth Vera és Dr. Bérces Viktor a FEM3 Café stúdiójába.
tovább
Így készül a karácsonyra Tóth Vera
Egy héten belül három teltházas koncertet adott testvérével Tóth Vera és már készül a karácsonyi koncertjére is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS