FEM3 CAFÉ
Gájer Bálint ˝én a jófiú vagyok˝

A swing egyik hazai képviselője Gájer Bálint, akire óriási hatással volt Frank Sinatra. Az énekes 100 éve született, erről egy különleges műsorral emlékezik meg Bálint és zenésztársai. Sinatra a zenéjén kívül híres volt maffiakapcsolatairól is, Gájer Bálint hozzátette, ezzel természetesen nem azonosul, hiszen ő a jófiú…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekes   gájer bálint   zene

2015. november 30. 11:43Kapcsolódó anyagok
Gájer Bálint: Strangers In The Night
Egész délelőtt Gájer Bálint énekelt a FEM3 Caféban! Hallgasd Te is!
tovább
Gájer Bálint: Black or white
Egész délelőtt Gájer Bálint énekelt a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Kézilabdázónak készült Gájer Bálint
Gyerekkorában másfél évig birkózott és hosszú ideig kézilabdázott is. Tervei között szerepelt a sportolói karrier, de közben találkozott a zenével…
tovább
Gájer Bálint a példaképe Az ének iskolája diákjának
Varga Dávid példaképként tekint Gájer Bálintra, aki elárulta ez új helyzet számára, mert még senki nem mondta neki személyesen, hogy példaképként tekint rá. Az ének iskolája diákja és az énekes is a jazz szerelmese és általában visszafogott előadásmódjukkal kápráztatják el a közönséget.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS