FEM3 CAFÉ
A tartós fogyás receptje!

Ma már népbetegségnek számít az elhízás. Ha a túlsúly már egészségügyi panaszokat okoz, érdemes orvosi segítséget kérni a fogyáshoz, mondta Dr. Pados Gyula belgyógyász. Így megfelelő kontroll alatt, biztonságos, hatékony és tartós lehet a fogyás.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diéta   egészség   elhízás   fem3café_szakértő   fogyás   hízás   szakértő   túlsúly

2015. november 25. 10:13Kapcsolódó anyagok
Miből áll a jézus diéta?
Sokféle diéta létezik, azonban egy újabb őrület terjed mostanában, ami Amerikából indult: a Jézus-diéta, erről mesélt Antal Emese dietetikus.
tovább
A tartós párkapcsolatban élők könnyebben elhíznak?
A pároknak sokszor szinkronban változik a súlyuk. Gyakran a tartós párkapcsolatban élők meghíznak, mondta Gyányi Andrea, gasztropszichológus, aki azt is elárulta, ezek a párok hogyan foghatnak életmódváltásba.
tovább
Valóban lehet fogyni a csokidiétától!
A csokidiétától valóban lehet fogyni, ám Barcza Zsuzsanna, dietetikus nem ajánlja, ugyanis előbb utóbbi visszajönnek a leadott kilók, ráadásul főleg az izomtól szabadulhatunk meg így…
tovább
Így fogyhatsz koplalás nélkül
A Shred-diéta azt ígéri, hat hét alatt két konfekcióméretnyit lehet fogyni - éhezés nélkül, sőt úgy, hogy a diétázó jóformán egész nap folyamatosan eszik.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS