FEM3 CAFÉ
Így lesz szép a tartásod!

A mozgásszegény életmód következtében, sok ember szinte egyáltalán nem használja a hátizmait. Funkcionális tréninggel megerősítheted a törzs és a hát izmait. Vigassy Sarolta személyi edző megmutatta, milyen gyakorlatokkal tehetsz a legtöbbet a szép tartásért.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   izom   sport

2015. november 24. 10:48Kapcsolódó anyagok
Hatásos vállizomkímélő gyakorlatok – nem csak férfiaknak!
Kerékgyártó Zoltán személyi edző mutatott gyakorlatokat, amelynek segítségével hatékonyan és sérülésmentesen erősíthetők a vállizmok.
tovább
Mantrázz a belső harmóniáért!
A Kundalini-jóga világába Dudás Kata és Kormos Éva jógaoktató vezette be a FEM3 Café nézőit.
tovább
Mozgasd meg minden testrészed egy gumikötéllel!
Ahhoz, hogy otthon is hatékony legyen a zsírégetés, nem kell más, mint egy gumikötél! Szentgyörgyi Rómeó személyi edző mutatott olyan gyakorlatokat, amelyek elvégzése után garantáltan büszke leszel magadra!
tovább
Láttad már bokszolni Mónikát és Joshit?
A két műsorvezetőt Papp Melinda fitnesz modell vezette be a kickbox-aerobic világába…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS