FEM3 CAFÉ
Besenyei 100 éves nagymamáját vitte repülni

Megható történetet mesélt arról Besenyei Péter, hogyan vitte el repülni szeretett nagyiját, aki akkor 100 éves volt. A pilóta arról is beszélt, miért döntött úgy, hogy harmadszor is megházasodik, és hogy miért hagyta abba a versenyzést….Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: besenyei péter   fem3café_joshi   repülés

2015. november 23. 11:08Kapcsolódó anyagok
Molnár Anikó: „Az anorexiától egy hajszálvékony mezsgye választott el”
A saját bevallása szerint, állandó testképzavarral küzdő egykori Nagy Ő az elmúlt három hónapban különös betegsége miatt tizenhét kilót fogyott.
tovább
Kezdeti nehézségeiről mesélt az Európa-bajnoki bronzérmes úszónő
Akkor tudatosult benne, hogy más mint a többiek, amikor a barátnőinek udvarolni kezdtek, neki viszont nem.
tovább
Bereczki még nem heverte ki válását
A színész Balira utazott, hogy elmélkedhessen az elmúlt évek eseményeiről, valamint önként börtönbe vonult, hogy felkészüljön legújabb szerepére, ahol egy pszichopatát alakít majd.
tovább
Már nem repül a Malév első női pilótája
Czigány Ildikó volt a Malév első női pilótája, ám ma már nem repül. A FEM3Caféban kiderült, miért...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS