FEM3 CAFÉ
Mantrázz a belső harmóniáért!

A Kundalini-jóga világába Dudás Kata és Kormos Éva jógaoktató vezette be a FEM3 Café nézőit.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   jóga   lélek   meditáció

2015. november 20. 10:54Kapcsolódó anyagok
Harmónia a nagyvárosban! Bíró Ica meditációs tippjei
Rohanó világunkban szükség van, hogy levezessük a bennünk rejlő feszültségeket. Bíró Ica megmutatta, hogyan kerülhetsz harmóniába önmagaddal.
tovább
Készíts Te is mandalát!
Agyféltekék összehangolása Bozó Edit Liza mandalafestővel. Maga a mandala évezredek óta használatos meditációs eszköz. A keleti és a nyugati kultúrákban, díszítőművészetekben fontos szerepük volt. Minden egyes mandala színeket, fényeket sugároz.
tovább
Ismerd meg önmagad a tánc segítségével!
A lemanguria egy olyan önismereti út, melyben a saját ösvényeden jársz, s a saját ritmusodban haladsz. Erről a különleges táncról beszélt Semsei Angelika, lemanguria táncterapeuta.
tovább
Meditációs rekordkísérletre készül Madár Vera és Bebe
Csoportos meditációt szervezett az egyik múzeum, melyen a Jóban Rosszban színésznője és az énekes is részt vesz. A program célja, hogy lehetőséget adjon a látogatóknak arra, hogy moderátorok segítségével rendezzék a gondolataikat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS