FEM3 CAFÉ
Udvarias Anna még mindig küzd a lámpalázzal

Az énekesnő szerint a Rising Star annyiban változtatta meg az életét, hogy nemcsak a nézői, hanem a szakmai elismertséget is elhozta neki. A színházban ugyanúgy játszik, mint korábban, de a mai napig lámpalázas a fellépések előtt. A napokban derült ki, hogy játszhat a Sugár című musicalben is, amelynek a bemutatója februárban várható.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekesnő   színésznő   színház   udvarias anna

2015. november 19. 11:44Kapcsolódó anyagok
Udvarias Anna: Ezer színnel száll a szél
Udvarias Anna dalát felnőttek és gyerekek egyaránt egyaránt szívesen hallgatják. Repülj el a mesék világába az énekesnő előadásával!
tovább
Dráma! Hét évig élt a kislány, mert sietett az orvos…
Péterfy Novák Éva író 22 évesen, egy orvosi hiba következtében egy súlyosan sérült kislányt hozott világra. A szülést az orvos felgyorsította, mert teniszedzésre sietett. A szörnyű tragédiát az írónő 30 év után írta ki magából, amiből most Tenki Réka főszereplésével darab is készült, amelyre minden jegy elkelt.
tovább
Egerekkel játszik egy darabban Kerényi Miklós Máté
A Virágot Algernonnak című darabban egerek is szerepelnek! A két kisállatot Kerényi Miklós Máté nevelgeti. Somogyi Szilárd, rendezővel arról meséltek, hogyan idomították be az állatokat…
tovább
Aleska: ˝Most már egész jól eltalálom a hangokat˝
Énekes színházi szerepre készül Sáfrány Emese énektanárával, Polyák Valériával. Aleska semmilyen előképzettséggel sem rendelkezett, így szükség volt a tanári segítségre és a maximalizmusára, hogy tisztán és jó ritmusban énekeljen. Saját bevallása szerint, bár még egy kicsit bátortalan, de már egész jól eltalálja a hangokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS