FEM3 CAFÉ
Kulcsár Edina: ˝sírva keltem és sírva feküdtem˝

A szépségkirálynő és kedvese közel 6 év után szakítottak egymással. Edina elárulta, karrierje miatt kevés idejük jutott egymásra, de nem ez volt a valódi oka a szakításnak. Úgy érzi, elhidegültek egymástól, szinte gyerek volt amikor összejöttek, azóta mindketten megváltoztak. Edina most a dédnagymamájához költözött vissza…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: kulcsár edina   szakítás   szépségkirálynő

2015. november 19. 9:51Kapcsolódó anyagok
Kulcsár Edina nem gondolta, hogy valaha repülőre ülhet!
A gyönyörű műsorvezető elárulta, kiskorában nem hitte, hogy egyszer repülőn utazhat majd. De amióta ő birtokolja a világ második legszebb lánya címet, azóta egymást érik a felkérések, utazások. Edina elárulta, legjobban Amerika szépsége és sokszínűsége nyűgözte le.
tovább
Kulcsár Edina testőrnek állt!
A szépségkirálynő, nem rég debütált az Aktív műsorvezetőjeként, de már is jött egy újabb felkérés. Vámos Erika mellett vasárnaptól, ő vezetni majd a Több, mint TestŐr című műsort.
tovább
Kulcsár Edina megtalálta a ˝tökéletes férfit˝
Kulcsár Edina zsűritársaival együtt a tökéletes férfit kereste: egy divatbemutatóval egybekötött versenyen 12 jelentkező közül kellett kiválasztaniuk azt a résztvevőt, aki a legjobban megtestesíti napjaink férfiideálját...
tovább
Kulcsár Edina: ˝Elvarázsolta valaki a szívemet˝
Egy tündéri fekete kiscica babonázta meg az Aktív új műsorvezetőjét, aki elárulta, már egyre kevésbé izgul a kamerák előtt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS