FEM3 CAFÉ
Játékos rendrakás a gyerekekkel

Nem könnyű a gyerekeket rávenni arra, hogy összepakoljanak maguk után. Ám ha ezt játékos formában tesszük, akkor sokkal egyszerűbb. Czech Linda rendszerző szakértő adott néhány jó tanácsot a FEM3 Caféban…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gyerek   gyereknevelés

2015. november 5. 10:00Kapcsolódó anyagok
Jaksity Kata gyereknevelési tippjei dolgozó anyáknak!
Mindig nagy nehézséget okoz az anyukáknak eldönteni, hogy mikor menjenek vissza dolgozni. Jaksity Kata műsorvezető szerint, nincs olyan recept, ami mindenkinél beválna. De fontos, hogy egy erős családi háttér álljon az anyák mögött.
tovább
Megéri egy anyának otthonról dolgozni?
Szabó Ági fotós kezdeményezésére kampány indult az otthonról dolgozó anyák bemutatására. A szülés után visszakapcsolódni a munkába nehéz dolog egy nő életében, erről beszéltek a FEM3 Café vendégei.
tovább
A szakértő válaszol: Ezt tanítsa a szülő a modern technikáról!
Ha egy gyerek az élete többi területén teljes és sikeres életet él, akkor nem kell korlátozni – mondja Belső Nóra pszichiáter. A nagyszülőket is be lehet vonni ebbe a folyamatba, mivel a kapcsolattartás a közösségi oldalon keresztül is lehetséges, viszont a szülőnek meg kell tanítani a gyereket az adatvédelem fontosságára.
tovább
Kozma Orsi kislánya színpadra vágyik
Az énekesnő ikerlányai voltak már többször szüleik koncertjén és nagyon élvezték. Kozma Orsi elárulta, egyik lánya fel is akart mászni dobos édesapja mellé a színpadra.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS