FEM3 CAFÉ
Láttad már bokszolni Mónikát és Joshit?

A két műsorvezetőt Papp Melinda fitnesz modell vezette be a kickbox-aerobic világába…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: boksz   edzés   erdélyi mónika   fem3café_fitnesz   fitnesz   joshi bharat   sport

2015. november 18. 11:04Kapcsolódó anyagok
Növeld az önbizalmad jógával!
A jóga a testmozgás mellett, a lelki feltöltődésben is segít. Rácz Gigi bemutatta, milyen jóga gyakorlatokkal érheted el, hogy az önbizalmad jobb formába kerüljön.
tovább
Nyújtó gyakorlatok csípőproblémák ellen
A derékfájdalmak megelőzésének egyik fontos szempontja a csípőhorpasz izom nyújtása. Meglévő csípő problémák enyhítésére Kövesdi Diána, személyi edző mutatott kímélő gyakorlatokat.
tovább
Tanuld meg a capoeira alapjait!
Nálunk is egyre népszerűbb a brazil harcművészeti tánc a capoeira. Az alapmozdulatokat Czéch László edző és Horváth Dániel mutatta meg a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Tűzd ki a célt és valósítsd meg az álmaidat!
Az életmódváltás gyakran a legnehezebb dolog, amire egy ember vállalkozhat. De nem lehetetlen! Szalay Ádám motivációs tréner elmondta, hogyan valósíthatod meg Te is az álmaidat!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS