FEM3 CAFÉ
Harmónia a nagyvárosban! Bíró Ica meditációs tippjei

Rohanó világunkban szükség van, hogy levezessük a bennünk rejlő feszültségeket. Bíró Ica megmutatta, hogyan kerülhetsz harmóniába önmagaddal.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bíró ica   fem3café_fitnesz   lélek   meditáció

2015. november 17. 10:54Kapcsolódó anyagok
Növeld az önbizalmad jógával!
A jóga a testmozgás mellett, a lelki feltöltődésben is segít. Rácz Gigi bemutatta, milyen jóga gyakorlatokkal érheted el, hogy az önbizalmad jobb formába kerüljön.
tovább
Bíró Ica shaolin papoktól tanult kungfuzni
Keleti utazásairól mesélt Bíró Ica, ahol például shaolin papoktól tanult kungfuzni. Elárulta, megmagyarázhatatlan dolgok is történtek vele utazásai során…
tovább
Így láss hozzá a karmád megtisztításához!
Karmánk tisztasága, mindennapjainkra nagy hatást gyakorol. Fontos, hogy másoknak és magunknak is meg tudjunk bocsátani, de főleg, hogy ne legyenek negatív gondolataink. Balogh Béla spirituális tanító, író beszélt a karma tisztításról.
tovább
Bíró Ica elárulta a kerek popsi titkát
Ica megmutatta, hogyan formálhatjuk fenekünket néhány egyszerű, de annál hatékonyabb gyakorlattal otthon is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS