FEM3 CAFÉ
Keresztes Ildikó le akarta mondani a fotózást Nánási Pállal

Az énekesnőnek nemrég megsérült a keze, ami miatt két-három hónapig gyakorlatilag nem csinált semmit, és noha pár kiló felszaladt rá, még így is bomba formában van. A Nánási Pállal tervezett fotózásra azonban nem akart elmenni, mivel nem érezte jól magát a bőrében. A nem éppen szolid képek végül elkészültek, és Ildikó is elégedett a végeredménnyel...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekesnő   fotózás   keresztes ildikó   nánási pál   színésznő

2015. november 17. 10:34Kapcsolódó anyagok
Nánási Pál tippjei a tökéletes szelfihez!
Nánási Pál, fotós adott tanácsot arra, hogyan készíthetsz magadról csinos fotókat. A legfontosabb a tökéletes fény és a legelőnyösebb póz megtalálása.
tovább
Meghökkentő stílusra váltott Kiszel Tünde!
A naptárdíva fekete-fehér parókában, Szörnyellaként pózolt egy rendezvényen. Tünde elmondta, próbálta a karakter nőiességét és stílusát hangsúlyozni.
tovább
Keresztes Ildikónak óriási sikere volt Spanyolországban!
Nyaralásán szólította meg Ildikót egy spanyol énekesnő és felkérte egy közös éneklésre, melyre Keresztes Ildikó örömmel igent mondott. Az énekesnő bevallotta, jó érzés volt úgy énekelni, hogy nem ismerte a közönség.
tovább
Keresztes Ildikó sok évnyi szenvedésről
Az énekesnő eleinte nehezen találta a helyét Budapesten…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS