FEM3 CAFÉ
Otthon is végezhető hasizomgyakorlatok labdával

Nagy Bettina személyi edző mutatott gyakorlatokat a hasizom fejlesztésére, amihez nem is kell más, mint egy gumilabda!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   mozgás   sport

2015. november 16. 11:02Kapcsolódó anyagok
Növeld az önbizalmad jógával!
A jóga a testmozgás mellett, a lelki feltöltődésben is segít. Rácz Gigi bemutatta, milyen jóga gyakorlatokkal érheted el, hogy az önbizalmad jobb formába kerüljön.
tovább
Nyújtó gyakorlatok csípőproblémák ellen
A derékfájdalmak megelőzésének egyik fontos szempontja a csípőhorpasz izom nyújtása. Meglévő csípő problémák enyhítésére Kövesdi Diána, személyi edző mutatott kímélő gyakorlatokat.
tovább
Nézd meg Váczi Gergő tökéletes fekvőtámaszait!
Czanik Krisztián személyi edző mutatta meg, hogyan lehet szép, tónusos karizmod! A gyakorlat során Váczi Gergő is megmutatta, hogyan fekvőtámaszozik egy férfi.
tovább
Tanuld meg a capoeira alapjait!
Nálunk is egyre népszerűbb a brazil harcművészeti tánc a capoeira. Az alapmozdulatokat Czéch László edző és Horváth Dániel mutatta meg a FEM3 Café stúdiójában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS