FEM3 CAFÉ
Növeld az önbizalmad jógával!

A jóga a testmozgás mellett, a lelki feltöltődésben is segít. Rácz Gigi bemutatta, milyen jóga gyakorlatokkal érheted el, hogy az önbizalmad jobb formába kerüljön.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   fitt   jóga   lélek   önbizalom

2015. november 13. 10:41Kapcsolódó anyagok
Nyújtó gyakorlatok csípőproblémák ellen
A derékfájdalmak megelőzésének egyik fontos szempontja a csípőhorpasz izom nyújtása. Meglévő csípő problémák enyhítésére Kövesdi Diána, személyi edző mutatott kímélő gyakorlatokat.
tovább
Váczi Gergőt gumikötéllel kötözte össze Aleska
Aleska a FEM3 Caféban megmutatta, hogyan szokott nyújtani egy gumikötél segítségével. A műsorvezetőkkel is megcsináltatott egy-egy feladatot: Rékának terpesztenie kellett, Váczi Gergő pedig érdekes pozíciót vett fel…
tovább
Libidónövelő jógagyakorlatok
Vágyfokozó jógagyakorlatokat mutatott Kovács Gyöngyi Nalini. Próbáld ki és pezsdítsd fel a szexuális életedet!
tovább
Sportolj az önbizalomért!
A sport által az ember megtanul küzdeni, és sikereket érhet el. Ezt az élet más területeire is át lehet vinni…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS