FEM3 CAFÉ
Felbolygatták Bangó Margit életét?

Emilio és Tina állandó szereplője az Édes Életnek. Tina elárulta, nagymamája, Bangó Margit életét is kicsit felforgatta az állandó forgatás, hiszen egy háztartásban élnek. Természetesen, mielőtt igent mondtak a felkérésre, őt is megkérdezték, és az énekesnő támogatta őket…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bangó margit   édes élet   emilio

2015. november 12. 11:48Kapcsolódó anyagok
Emilio: Ne nézz vissza rám
Egész délelőtt Emilio énekelt a FEM3 Café stúdiójában!
tovább
Bangó Margit: Ha azt mondanám, hogy jól van a lelkem, hazudnék
A művésznő csak szűkszavúan beszélt arról, lelkileg hogy éli meg a családi viszályt. Azt mondta, hazudna, ha azt állítaná, hogy jól van. Az ő lelke csak akkor lesz jól, ha fel megy a mindenhatóhoz, mondta az énekesnő.
tovább
Emilio: Rég várt szerelem
Hallgasd meg Emilio produkcióját a FEM3 Caféban!
tovább
Felesége írt dalszöveget Emilionak
Szerelemről énekel legújabb dalában Emlilo, melyhez a szöveget felesége írta. Tina azelőtt sosem csinált ilyet, ám egy délután alatt megszületett a szöveg, ugyanis csak az érzéseit írta ki magából. Emilio pedig teljesen el volt ájulva a végeredménytől…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS