FEM3 CAFÉ
Nyújtó gyakorlatok csípőproblémák ellen

A derékfájdalmak megelőzésének egyik fontos szempontja a csípőhorpasz izom nyújtása. Meglévő csípő problémák enyhítésére Kövesdi Diána, személyi edző mutatott kímélő gyakorlatokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2015. november 11. 11:07Kapcsolódó anyagok
Nézd meg Váczi Gergő tökéletes fekvőtámaszait!
Czanik Krisztián személyi edző mutatta meg, hogyan lehet szép, tónusos karizmod! A gyakorlat során Váczi Gergő is megmutatta, hogyan fekvőtámaszozik egy férfi.
tovább
Tanuld meg a capoeira alapjait!
Nálunk is egyre népszerűbb a brazil harcművészeti tánc a capoeira. Az alapmozdulatokat Czéch László edző és Horváth Dániel mutatta meg a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Ízületkímélő nyújtás futóknak!
Geszler Dorottya pilates oktató mutatott kímélő nyújtógyakorlatokat.
tovább
Váczi Gergőt gumikötéllel kötözte össze Aleska
Aleska a FEM3 Caféban megmutatta, hogyan szokott nyújtani egy gumikötél segítségével. A műsorvezetőkkel is megcsináltatott egy-egy feladatot: Rékának terpesztenie kellett, Váczi Gergő pedig érdekes pozíciót vett fel…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS