FEM3 CAFÉ
Gergely Róbert megtapasztalta az űrhajózás élményét

Floridában valóra vált Gergely Róbert kedvesének álma: delfinekkel úszhatott. Ám a színész sem maradt ki a jóból, megtapasztalhatta az űrhajózás élményét…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_utazás   gergely róbert   utazás

2015. november 11. 10:09Kapcsolódó anyagok
Veszélyben volt Vásáry André egy fegyveres támadás miatt?
A férfiszoprán gyerekkorában nem szeretett szerepelni, mégis híres énekes lett belőle, aki a munkája és a hobbija miatt szinte az egész világot bejárta. Egy montenegrói utazása során fültanúja volt egy lövöldözésnek, amikor is egy orosz milliomost támadtak meg.
tovább
Oszvald Marikának tilos táncolnia Ománban
Oszvald Marika nem szeret nyaralni, mégis szinte az egész világot bejárta már az operettnek köszönhetően. Egy földközi-tengeri luxushajóutat azért megismételne, de jelenleg egy szigorúan ellenőrzött ománi fellépésre készül: mivel a darabban megtiltották, hogy tánc közben bármilyen testrész is kilátszódjon, újra kellett tervezni az előadást.
tovább
Plasztikai műtéten gondolkodik Farkasházi Réka?
Néhány évvel ezelőtt barátnőivel egy wellness szállodában ünnepelte születésnapját a színésznő. A kényeztető pihenés alatt pedig azon viccelődtek, hogy az ötvenediket már lehet, hogy egy plasztikai sebészeten töltik, nyakig bekötözve, mesélte nevetve Réka.
tovább
Baby Gabi drága nyaralása nem jól sült el?
Baby Gabi imád utazni, általában a kempingezést választják. Ennek többek között az az oka, hogy az egyik drága egyiptomi nyaralás nem egészen úgy sikerült, ahogy eltervezték, ugyanis „nem volt” tenger…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS