FEM3 CAFÉ
Tanuld meg a capoeira alapjait!

Nálunk is egyre népszerűbb a brazil harcművészeti tánc a capoeira. Az alapmozdulatokat Czéch László edző és Horváth Dániel mutatta meg a FEM3 Café stúdiójában.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2015. november 9. 10:49Kapcsolódó anyagok
Találd meg a párod edzés közben!
A sport az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység, azonban a szimpla testmozgásnál sokkal több. Nemcsak az önbizalmat, akaratot erősíti, hanem olyan szórakozás, ami az embereket közel hozza egymáshoz, összehangolja. Pilát Gábor párkapcsolati szakértő elárulta, melyek a leghatásosabb ismerkedős technikák sport közben.
tovább
Ízületkímélő nyújtás futóknak!
Geszler Dorottya pilates oktató mutatott kímélő nyújtógyakorlatokat.
tovább
Váczi Gergőt gumikötéllel kötözte össze Aleska
Aleska a FEM3 Caféban megmutatta, hogyan szokott nyújtani egy gumikötél segítségével. A műsorvezetőkkel is megcsináltatott egy-egy feladatot: Rékának terpesztenie kellett, Váczi Gergő pedig érdekes pozíciót vett fel…
tovább
Tűzd ki a célt és valósítsd meg az álmaidat!
Az életmódváltás gyakran a legnehezebb dolog, amire egy ember vállalkozhat. De nem lehetetlen! Szalay Ádám motivációs tréner elmondta, hogyan valósíthatod meg Te is az álmaidat!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS