FEM3 CAFÉ
Dráma! Hét évig élt a kislány, mert sietett az orvos…

Péterfy Novák Éva író 22 évesen, egy orvosi hiba következtében egy súlyosan sérült kislányt hozott világra. A szülést az orvos felgyorsította, mert teniszedzésre sietett. A szörnyű tragédiát az írónő 30 év után írta ki magából, amiből most Tenki Réka főszereplésével darab is készült, amelyre minden jegy elkelt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: írónő   színésznő   színház   tragédia

2015. november 9. 10:42Kapcsolódó anyagok
Gregor Bernadett visszahúzódó és önbizalom-hiányos
A színésznő saját bevallása szerint egy visszahúzódó és önbizalom-hiányos nő, és ez kiderül majd a vasárnapi Összezárva Friderikusszal adásából is. Gregor arról is mesélt, antiszociális lett a nagyvárosban, ezért döntöttek úgy, hogy nyaranta egy kis faluba költöznek…
tovább
Ez segítette Baronits Gábort a gyász időszakában!
A fiatal színész nemrég veszítette el szeretett nagymamáját, és közben elkezdett próbálni egy új szerepre. Baronits Gábor elárulta, nehéz volt úgy egy vígjátékra készülni, hogy közben gyászol, de bevallotta, egy kicsit segített is neki a történtek feldolgozásában.
tovább
Janza Kata nem akarja, hogy gyerekei élőben nézzék?
A színésznő úgy érzi, lehet, hogy kicsit zavarná, ha gyerekei élőben néznék őt a Sztárban sztár stúdiójában. Kisfia a tévén keresztül biztosan követi majd a műsort, egyébként ő az egyik legnagyobb kritikusa Katának..
tovább
Kaszás Attilával közös élményeiről mesélt Bíró Eszter
A színész-énekesnő elárulta, mindössze hat éves volt, amikor először közönség előtt énekelt. A zene mellett, a színház is meghatározó szerepet tölt be az életében. Szívesen emlékszik vissza első főszerepére, melyet Kaszás Attila partnereként játszhatott el.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS