FEM3 CAFÉ
Oláh Gergő: ˝lehet, hogy én ott elsírom magam”

Régi vágya vált valóra Oláh Gergőnek: egy amerikai gospel kórussal énekelhet. Az énekes bevallotta, lehet, hogy elsírja majd magát a meghatottságtól…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: oláh gergő   zene   zenész

2015. november 6. 11:37Kapcsolódó anyagok
Oláh Gergő nem lesz az országban gyereke születésekor?
Nem tud megegyezni Oláh Gergő és felesége harmadik gyerekük nevét illetően, rengeteg ötlet van, de még nem született döntés. Az énekes arról is mesélt novemberre van kiírva a baba érkezése, ám Gergőnek egy izraeli út is be van tervezve akkorra…
tovább
Oláh Gergő: A tükör előtt
Hallgasd meg Te is Oláh Gergő számát!
tovább
Oláh Gergő újra apa lesz?
Oláh Gergőnek már van egy gyönyörű kisfia és kislánya, és lehet, hogy tervben van egy kistesó a gyerekeknek? Gergő beszélt magánéletéről és karrierjéről is.
tovább
Oláh Gergő: Mosoly
Pörögj fel Te is Oláh Gergő slágerére!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS