FEM3 CAFÉ
Rubint Réka elsírta magát az óriási fogyás sikerén

A két év alatt 161 kilótól megszabaduló Kovács Géza Rubint Rékával együtt idézték fel a nagy fogyás részleteit, mikor Réka belekezdett egy olyan történetbe, amely mindkettejüket meghatotta. Géza bácsi első sikerekor Norbival együtt sírtak, és most is könnyek szöktek a szemébe.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fogyás   fogyaszt   rubint réka   sírás

2015. november 6. 10:49Kapcsolódó anyagok
Óriási terpesz miniszoknyában - Rubint Réka bevállalta
Aleska egy hatásos nyújtási módszert mutatott be a FEM3 Caféban, melyet gumikötéllel kell végezni. Rubint Réka nem tudta megállni, hogy ne próbálja ki, noha miniszoknyát viselt...
tovább
Tűzd ki a célt és valósítsd meg az álmaidat!
Az életmódváltás gyakran a legnehezebb dolog, amire egy ember vállalkozhat. De nem lehetetlen! Szalay Ádám motivációs tréner elmondta, hogyan valósíthatod meg Te is az álmaidat!
tovább
Így békült ki anyósával Rubint Réka!
Rékának házassága elején gyakran volt konfliktusa anyósával, mivel Norbit édesanyja egyedül nevelte, nagyon erős kapocs volt köztük. Réka azután kezdte megérteni ezt, miután neki is megszülettek a fiai. Az idő megoldotta a problémát, a gyerekek pedig sokat javítottak a kapcsolatukon.
tovább
Terecskei Rita drasztikus fogyásáról: ˝Nem vagyok beteg!˝
Ez egy állapot, mondta az énekesnő, aki elárulta, pajzsmirigy-túltermelése miatt fogyott le ilyen hirtelen. A nagy súlyvesztés miatt a színpadon is rosszul lett, de ennek ellenére végigcsinálta a koncertet úgy, hogy a közönség semmit sem vett észre.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS