FEM3 CAFÉ
Csézy: ˝most egy kicsit holtpont van˝

Az énekesnőnek rengeteg teendője van mostanában, dolgozik legújabb lemezén, mely Vietnámban jelenik majd meg, ráadásul egy lakásfelújítás közepén tartanak a férjével…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csézy   énekesnő

2015. november 5. 11:47Kapcsolódó anyagok
Csézy: Láthatatlan híd
Nézd meg Csézy produkcióját!
tovább
Álomszép esküvői ruhák – Sztárok menyasszonyként!
Hódi Pamela és Kulcsár Edina is megmutatta már, hogyan áll rajtuk egy-egy meseszép esküvői ruha. Király Linda akár egy lufiból készült, extrém kreációt is bevállalna a nagy napon. Csézy pedig maga tervezte gyönyörű ruhakölteményét a menyegzőre. Nézd meg, hogyan áll sztárjainkon a menyasszonyi ruha!
tovább
Csézy tízévesen többet keresett, mint az édesanyja
Az énekesnőnek tíz éves kora óta vannak fellépései, már akkor többet keresett mint az édesanyja tanárnőként…
tovább
A Maldív-szigeteken tölti nászútját Csézy és párja
Az esküvő óta ugyanis még nem volt alkalmuk nászútra menni férje munkája miatt, de most februárban pótolják és tíz napot csak a pihenésre szánnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS