FEM3 CAFÉ
Váczi Gergőt gumikötéllel kötözte össze Aleska

Aleska a FEM3 Caféban megmutatta, hogyan szokott nyújtani egy gumikötél segítségével. A műsorvezetőkkel is megcsináltatott egy-egy feladatot: Rékának terpesztenie kellett, Váczi Gergő pedig érdekes pozíciót vett fel…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: aleska diamond   fem3café_fitnesz   fitnesz   rubint réka   sport

2015. november 5. 11:09Kapcsolódó anyagok
Aleska nem függő a szakértő szerint!
Sokan folyamatosan posztolják a közösségi oldalakra, hogy mit ettek, ittak, hol sportolnak. Aleska is a gyakran posztolók táborát erősíti, de elárulta, mindig célja van az oldalán közzétett fotókkal, ezért nem tartja magát függőnek. Szvetelszky Zsuzsa, szociálpszichológus is megerősítette, hogy ez a fajta posztolás nem minősül túlzásnak, függőségnek.
tovább
Aleska Diamond a szerelmével szelfizett
Aleska Diamond Instagramján osztott meg egy képet, melyen szerelméhez bújik. A férfi arca nem látható, mert Emese nem szeretné a nyilvánosságnak megmutatni kedvesét...
tovább
Lesd meg edzés közben Hevesi Krisztát és Aleskát!
A mindig csinos szexuálpszichológust Aleska vezeti be a légies mozdulatok rejtelmeibe...
tovább
Aleska Diamond elárulta, miért szelfizik!
Azzal, hogy megosztjuk a közösségi oldalunkon például azt, hogy mit ettünk ebédre, éppen hol sportolunk, vagy, hogy kivel töltjük a szabadidőnket, megmondja rólunk személyiségünket esetleges lelki sérüléseinket is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS