FEM3 CAFÉ
Rubint Réka újra átélte a születését?

A légzésterápia a születés előtti állapotot is képes feltérképezni. Rubint Réka is részt vett ilyenen, azt mondja újra átélte a születését…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: rubint réka   születés   terápia

2015. november 3. 10:15Kapcsolódó anyagok
˝Megáldotta˝ a szilvás gombócot Rubint Réka
...így már nem is olyan hizlaló, tette hozzá nevetve. Ugyanis, amikor a Schobert házaspár asztalára olyan étel kerül, ami nem tartozik a rendszerükbe, akkor Norbi "megáldja" őket.
tovább
Rubint Réka ˝ledobta a textilt˝ a gumikötél kedvéért
Új őrület: a gumikötél. Biztonságos, hatékony, kicsi, könnyű és univerzális. Bárki használhatja, bármilyen edzettségi szinthez igazítható, és a kardiótól az erő-edzésig mindenre alkalmas: az ideális fitnesz-eszköz. Rubint Réka nem tagadta meg önmagát vendég-műsorvezetőként sem, gondolkodás nélkül lekapta blézerét és tűsarkúját, és lelkesen nekiállt kipróbálni a fitneszeszközt.
tovább
Ezért kötöttek házassági szerződést Rubint Rékáék
Orbán Nóra párkapcsolati szakértő szerint a házassági szerződés bizalmi problémákat okozhat a párok között. Rubint Réka és Schobert Norbi esetében azonban nem így volt. Réka számára egyáltalán nem jelentett ez törést. Norbi pedig a rossz tapasztalatok miatt érezte szükségét a szerződésnek…
tovább
Jabin Peti Rubint Réka bőrébe bújik
Rubint Réka a Sztárban sztáros kommentekre utalva elmondta, szerinte aki kritizál valakit, annak két napot el kellene töltenie a másik ember életében. Réka mindig felajánlja, hogy két napig kövesse őt az illető, Jabin Peti pedig kapva kapott a lehetőségen.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS